Warcraft-Source

General Content => Report Bugs => Topic started by: parajox on March 16, 2019, 12:34:15 PM

Title: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: parajox on March 16, 2019, 12:34:15 PM
Hello,


some skills and abilities e.g. human alliance invisibility work in the warmup phase, but won't work after the round started. any solutions for this?

greetings
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: Tha Pwned on March 17, 2019, 10:11:09 PM
Hello,


some skills and abilities e.g. human alliance invisibility work in the warmup phase, but won't work after the round started. any solutions for this?

greetings
Could you post the output of typing "sp info" in the server console? Do you get any exceptions?
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: shany on March 18, 2019, 12:10:42 AM
My skills dont work at all. (https://i.imgur.com/cZBOITc.png)
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: shany on March 18, 2019, 12:21:27 AM
i tested some more skills, some work some dont. i used the races from your github
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: Tha Pwned on March 18, 2019, 08:01:26 PM
i tested some more skills, some work some dont. i used the races from your github
I'm not able to reproduce it. What game mode are you using (casual, competitive, arms race, etc)? Have you made any changes to the default configuration? If you open "csgo/logs/source-python/" and open the most recent file, do you see any exceptions or something noteworthy? If you open the wcs menu in-game, can you click on all options, or is there some that's not selectable? My apologize for the bombardment of questions. I'd just like to solve it ASAP.
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: CaptainVselennaya on March 20, 2019, 08:03:35 PM
Need to change cvar sv_disable_immunity_alpha 1
Title: Re: Skills not working after warmup, but do in warmup
Post by: Tha Pwned on March 25, 2019, 10:33:06 PM
I *think* I might've found the issue. Could you try the newest version, and see if that's fixed it for you?