October 18, 2018, 08:19:53 AM

Author Topic: Issues with default settings  (Read 1838 times)

Offline Soren

  • Level 0 Beginner
  • Posts: 12
Re: Issues with default settings
« Reply #15 on: August 08, 2018, 06:47:44 PM »
I made some changes to the cluster rockets, go ahead and try if it works for you now!

Hi Kami,

It seems like the rockets are working now, but they are still randomly crashing the server.

Quote
The movement is instant but the distance is really short, about comparable to 2 steps. It seemed like a real teleport but since the distance is so short it's hard to say if there is enough power.
Sounds like good ol' jump and look at the skybox to "teleport"  :) now that's nostalgic but probably not intended to work like that

All right, then i know it's working as intended at least :) Thank you!

Offline Kami

  • Developer
  • Level 7 Expert
  • *****
  • Posts: 886
  • Country: de
  • Pokemon Master!
Re: Issues with default settings
« Reply #16 on: August 08, 2018, 07:08:55 PM »
Do the rockets crash when you press ultimate or do they crash when they explode?

Offline Soren

  • Level 0 Beginner
  • Posts: 12
Re: Issues with default settings
« Reply #17 on: August 08, 2018, 09:02:47 PM »
Do the rockets crash when you press ultimate or do they crash when they explode?

It crashes when they explode.

Offline WCS - Wookie

  • Level 6 Experienced
  • *****
  • Posts: 123
  • Country: nz
  • Qualified Teacher, working in IT and loving WCS.
Re: Issues with default settings
« Reply #18 on: August 09, 2018, 12:22:17 AM »
Ahh I remember the good old days of using teleport races to reset your velocity to slow yourself down on landing. Used to have to use Beast Resurrect for the 0 cooldown spam of teleport to slow your descent. I never really figured out why it worked but it did :)

Now if you tried spamming teleport it would just add velocity i think.
If you like WCS and are from AUS/NZ drop by our server to take a look.