July 21, 2019, 05:24:39 AM

Author Topic: [Bug] Command: wcs_create_prop  (Read 306 times)

Offline Manifest

  • Race & effect creator
  • Moderator
  • Level 7 Expert
  • *****
  • Posts: 1063
  • Country: dk
  • Content creator for the new WCS version by Kami.
[Bug] Command: wcs_create_prop
« on: May 02, 2019, 07:25:16 PM »
Hi guys!
It's been a while!


I haven't fiddled around with Warcraft Source for a little while, and I was wondering if anyone else have encountered issues with the command wcs_create_prop?

When I spawn the prop it gets spawned but it's spawned like a physic prop and not dynamic, and upon damaging the prop and destroying it, the server will simply crash.

I have tried with a few different props, but the results are exactly the same, these are some of the lines I've used:


Example 1:
Code: [Select]
es wcs_create_prop server_var(wcs_userid) models/props/de_nuke/cinderblock_stack.mdl 250
Example 2:
Code: [Select]
es wcs_create_prop server_var(wcs_userid) models/props/cs_office/vending_machine.mdl 225
"BRAVORA: Bruh it is fucking operation crystal night when you are approving races."


Offline WCS - Wookie

  • Level 6 Experienced
  • *****
  • Posts: 133
  • Country: nz
  • Qualified Teacher, working in IT and loving WCS.
Re: [Bug] Command: wcs_create_prop
« Reply #1 on: May 07, 2019, 02:41:28 AM »
Hey Mani,

Been too long.

I haven't played around with WCS for a few months now, what do the crash logs say about the reason for crash?
If you like WCS and are from AUS/NZ drop by our server to take a look.